Uitslag gemeenteraadsverkiezingen 2018

22 maart 2018

Beste leden en sympathisanten,

De uitslag is bekend. We zijn blijven steken op één zetel in de raad. We hadden ongeveer 150 stemmen tekort om in aanmerking te komen voor een restzetel. Gezien de landelijke ontwikkelingen hebben we een bovengemiddelde uitslag behaald. Dit geeft de burger moed.

We hadden uiteraard gehoopt op behoud van twee raadszetels. Helaas zat dit er niet in en hebben we de komende vier jaar een eenmansfractie. Het zal hard werken worden, maar ik heb er veel zin in en ben zeer gemotiveerd om de PvdA te vertegenwoordigen en het sociale gezicht van Heemstede te versterken en de menselijke maat te laten dicteren op het sociale domein en in de zorg.

De uitslag is:

HBB:                                 7        (5)

VVD:                                 5        (4)

D66:                                   3        (5)

GroenLinks:                       3        (2)

CDA:                                 2        (3)

PvdA:                                1        (2)

Hartelijk dank voor jullie hulp bij de campagne en natuurlijk ook voor alle morele en financiële support. Complimenten aan alle vrijwilligers die ondanks de kou toch de moeite hebben genomen om ons gedachtegoed onder de aandacht brengen. Het heeft zeker geholpen om meer stemmen te krijgen.

Samen vooruit, maar niet zonder om ons heen te blijven kijken en om te zien naar mensen die buiten de boot dreigen te vallen!

Met vriendelijke groet,

Sjaak Struijf